oglasno sporočilo

Otroška ogrlica - jantarjeva ogrlica

Starši, ki imamo doma majhne otroke, vemo, da je izraščanje zobkov en zelo naporen dogodek. Otrok, vsaj večina njih, slabo prenese izraščanje zob. Spremljajoči učinki izraščanja zob je visoka vročina, bolečina in posledično jok in nelagodje otroka. Bolečino ob izraščanju zob smo skozi čas reševali na različne načine. Od različnih kemičnih pripravkov, ki jih dobite v lekarnah pa do naravnih rešitev, ki so nam na voljo okrog nas.

Jantar spada med naravne materiale, ki blagodejno učinkujejo na počutje in zdravje otrok. Jantarjeve ogrlice za otroke so po pričevanju staršev, katerih otroci jih uporabljajo, zelo blažilna učinkovina. Prav tako so prvi zapisi o zdravilnosti jantarja stari že več kot 4500 let.

Po pričevanju starih staršev in zapisov iz preteklosti jantar pozitivno učinkuje na počutje otrok. Jantar naj bi blažil bolečino in lajšal izraščanje zobkov. Hkrati pa je učinek jantarja tudi dvig odpornosti, ki vpliva na ušesa, grlo in nos.

Pred kratkim smo dobili tudi povratno informacijo, da jantar odlično pomaga pri zaprtosti.

Jantarjeve ogrlice morajo biti izdelane iz 100 % naravnega jantarja, ki izhaja iz baltskih držav. Jantar učinkuje preko dveh poti in sicer preko hlapov, ki se v neznatnih količinah sproščajo in preko dihal vnašajo v telo. Hkrati pa jantar učinkuje preko stika s kožo. Oba načina vnosa učinkovine v telo je neznatno, kar pomeni, da ne obremenjuje otrokovega telesa.

Jantarjeve ogrlice je potrebno med uporabo tudi polniti na soncu. In sicer se pokaže iztrošenost tako, da ogrlica potemni. Z nekaj minutami na soncu se ogrlica zopet posvetli, kar pomeni, da je pozitivno naelektrena in kot taka omogoča sproščanje učinkovine.


Ni komentarjev: