oglasno sporočilo

Partnerji

Prevajanje in Lektoriranje
Podjetje, ki odlično in po ugodnih cenah, kvalitetno in v dogovorjenem roku opravlja Lektoriranje Člankov in spletnih strani. Strokovna besedila, kjer je terminologija vprašljiva se prevajalci in lektorji posvetujejo z naročniki, kar prinaša res kvalitetno lektorirano besedilo.
Tudi Prevod spletne strani nam izdelajo, ko ga potrebujemo. Največkrat jim posredujemo samo naslov spletne strani, ki jo želimo prevesti. Ko je prevajanjee končano pa sami sledijo nova besedila in jih avtomatsko prevajajo. Vse kar moramo storiti mi je plačati fakturo;) s tem nam ostane čas da lahko delamo kar znamo.

Računovodski Servis
Finance našega podjetja smo zaupali Računovodskemu Servisu Poknjizi.si, kjer smo se dogovorili tudi za davčno in podjetniško svetovanje. Strošek računovodstva pa smo si dodatno znižali, saj uporabljamo fakturni program, ki smo ga prejeli skupaj s pogodbo BREZPLAČNO.
Ker izdelujemo spletne strani so nam olajšali tudi to, saj si naše stranke same izdelajo ponudbo, kar nam uspeva zato ker fakturni program deluje spletno. Prenašanje in dostavljanje faktur v računovodski servis je zgodovina. Računovodstvo namreč opravlja svoje delo v istem programu.
Tekoče informacije nam omogočajo odlične poslovne odločitve.

Tiskanje Dokumentov
Imamo svoje tiskalnike, vendar je tiskanje večjih naklad dokumentov, ali obsežnejših barvnih dokumentov bistveno ceneje če ga opravi profesionalno podjetje, ki se ukvarja s tiskanjem. S to odločitvijo smo zmanjšali strošek kartuš in tonerjev polovico prihranka pa namenimo tiskanju barvnih in obsežnejših dokumentov.
So pa zelo super zato, ker opravljajo tudi vse vrste vezave. Tovrstna gradiva pa nam ponavadi uspe izdelati skoraj zadnji trenutek, kar razumejo in se nam prilagodijo.