oglasno sporočilo

KUNTA KINTE

4 rumenjaki,
20 dag sladkorja,
2 žlici kakava,
1,5 dcl olja,
1,5 dcl mleka,
20 dag moke,
1 pecilni prašek,
1 vanilin sladkor,
marmelada,
jabolka,
sneg iz 4 beljakov + 10 dag sladkorja v prahu

PRELIV:

3 žlice mleka,
2 žlici sladkorja,
10 dag čokolade za kuhanje,
8 dag margarine

Rumenjake in sladkor penasto umešamo,dodamo vanilin, olje in mleko.Na koncu dodamo še moko s pecilnim praškom in kakavom.

Biskvit pečemo 15 - 20 minut na 200 C.
Potem ga vzamemo iz pečice, namažemo z marmelado, potresemo z naribanimi jabolki, nanje pa namažemo še sneg, ki smo ga stepli iz 4 beljakov in 10 dag sladkorja v prahu.

Vrnemo v pečico, da se sneg malo "zapeče".

Na koncu pecivo še prelijemo s prelivom.

Ni komentarjev: